Svensk Solenergi | Start / Om oss / Advisory Board
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Advisory Board


Vi har valt att sätta samman ett Advisory Board för strategiska och praktiska kommunikationsfrågor. Vi anser att en handplockad kompetensförstärkning kan ge större effekt än en traditionell lösning, både på kort och lång sikt.
 

Uppdraget i Svensk Solenergis Advisory Board är pro bono.

 

Liselott Törngren

Kommunikationskonsult och -strateg, för närvarande anställd på Gullers group. Har varit delägare i flera reklambyråer, haft ett flertal förtroendeuppdrag inom branschen och har kontinuerligt uppdrag som handledare och föreläsare på Berghs School of Communication. Den gedigna bakgrunden och erfarenheten från såväl kortsiktiga kampanjer som långsiktiga opinionsbildande satsningar, gör att Liselott kan bidra till Svensk Solenergis utveckling och professionalisering.

Mattias Beijmo

Grundade DUMA för att hjälpa organisationer att basera strategier och taktiska beslut kring digitala kanaler på analys och fakta istället för tycke och smak. Han håller sedan några år tillbaka en Masterclass i strategisk Web Management, samt lär sedan 1999 företag och organisationer, nationellt och internationellt, hur de själva kan bli bättre på att arbeta med digitala kanaler. Och stödjer ledningsgrupper och investerare med beslutsstöd inom den digitala domänen, såväl i Sverige som andra länder.

Engagemanget i Svensk Solenergi grundar sig i hans genuina intresse för innovation och framtidsfrågor.

 

Mikael Rosén

Vd och byråchef för ett flertal kommunikationsbyråer. Han har gedigen erfarenhet från såväl strategiskt påverkansarbete och praktiskt genomförande. Arbetar huvudsakligen med att hjälpa företag och organisationer att själva utföra sitt kommunikationsarbete med spetskompetens inom skriftlig kommunikation i alla kanaler.

Engagemanget i Svensk Solenergi grundar sig i ett djupt intresse för kommunikationens roll i komplexa företag och organisationer.

 

 – Li Lindström, kansliansvarig

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–12

info@svensksolenergi.se

Senaste nyheterna

2018-12-18

Nominera till Solenergipriset 2019

Solenergipriset delas ut årligen, för Årets anläggning och Årets prestation.

2018-10-11

Solcellsmarknaden ökade med 50 procent under 2017

Den svenska solcellsmarknaden fortsatte att växa under 2017 och förväntas fortsätta göra det de närmaste åren.

2018-09-25

Solvärmedag i Kungsbacka

Femtontalet medlemsföretag, lika många intresserade konsulter och fastighetsbolag, och trettiotalet energirådgivare för att lyssna på utvecklingen för solvärmesystem i när- och fjärrvärmesystem.

2018-08-28

EU-tullar på solceller och moduler från Kina avskaffas

EU-kommissionen avser att som planerat avskaffa tullarna och reglerna kring MIP för kinesiska solceller och moduler den tredje september 2018.

2018-06-25

Slopat krav på bygglov för solenergianläggningar som följer byggnadens form

Från första augusti 2018 kommer det inte längre behövas bygglov för att montera solcellspaneler eller solfångare som följer byggnadens form inom ett detaljplanerat område.