Svensk Solenergi / Medlemsföretag / Medlemsföretag 2020 / Premiumföretag (a) / Kraftpojkarna Sverige
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Kraftpojkarna Sverige

Kraftpojkarna, Sveriges ledande systemdistributör inom affärsområdena solenergi, laddningsinfrastruktur och energilagring och en del av OK-Q8 AB.

Kraftpojkarna har sedan bolaget grundades 2012 levererat marknadsledande produkter och kompletta systemlösningar till hundratals företag i Sverige, Norge och Finland. Produkter och system som alltid är långsiktigt hållbara, kostnadseffektiva och med marknadens högsta designvärde. Kraftpojkarna tillhandahåller därtill ett omfattande utbud av signifikanta tjänster såsom projekteringshjälp, utbildningar, finansieringslösningar samt service och support av högsta klass. Som kund hos Kraftpojkarna får man möjlighet att ta del av prospekt samt access till Sveriges största installatörsnätverk.

Genom Kraftpojkarnas uttalade fokus på logistik-, transport- och lagerprocesser tillses snabba leveranser med god leveransprecision av både enskilda produkter såväl som av kompletta nyckelfärdiga system. 

Kraftpojkarna har utvecklat och uppfört Nordens enda MW-park med solföljare i anslutning till E18 mellan Västerås och Enköping, en anläggning som Kraftpojkarna alltjämt äger och driver. 

Kraftpojkarna är medlem i Svensk Solenergi samt certifierade installatörer av solel (CIN 2).

– Christian Tapper, vd, Kraftpojkarna

Kontaktuppgifter

Kraftpojkarna Sverige AB
Nykvarns gård
725 96 Västerås

021-277 90

Christian Tapper

www.kraftpojkarna.se

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–15

info@svensksolenergi.se

Bli medlem

Nya företagsmedlemmar antas av styrelsen.
Välkommen med din ansökan.
Bli medlem