Svensk Solenergi / Medlemsföretag / Medlemsföretag 2020 / Premiumföretag (a) / Freebo
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Freebo


Ett eget smart solkraftverk hemma – solceller så enkelt och fritt som det ska vara

Med Freebo solkraftverk blir din el din egen – på riktigt och med betydligt trevligare elräkningar dessutom. Ett bra solkraftverk ska fungera under många år – helt utan besvär. Det är därför Freebos nyckelfärdiga solkraftverk består av flera komponenter som tillsammans blir en komplett lösning för din produktion av solenergi. På taket sitter solpaneler av premiumkvalitet. De hypermoderna solcellerna levererar energi inte bara under sommaren, de genererar el under stora delar av året – även under molniga förhållanden.

Freebos optimerare

Eftersom solen hela tiden rör sig på himlen, händer det att delar av solpanelerna hamnar i skugga. Kanske är det en skorsten, ett träd eller en flaggstång som tillfälligt minskar solljuset på vissa ytor. I en vanlig solcellsanläggning kan detta betyda att elproduktionen minskar i hela anläggningen, eftersom de olika komponenterna är beroende av varandra. Med Freebos inbyggda optimerare styrs varje panel individuellt och kan arbeta oberoende av varandra. Resultatet blir en anläggning där varje enskild del presterar maximalt.

En stor fördel är dessutom att paneler enkelt kan placeras på ytor med olika lutning. Utan optimerare blir systemet negativt påverkad av panelerna i ”sämst” läge. Med Freebos solpaneler kan man istället planera för placering på fler olika ställen, till exempel på tak i flera olika väderstreck.

Solkraftverk som du kan lita på

Med över 11 000 installerade kompletta solkraftverk är Freebo störst i Norden. Våra solpaneler är i ständig utveckling för att de ska ge dig maximal effekt i årtionden.

Mathias Abrahamsson, Freebo

Kontaktuppgifter

Freebo
Stenbackevägen 6
702 25 Örebro

020-43 29 00

Mathias Abrahamsson

www.freebo.se

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–15

info@svensksolenergi.se

Bli medlem

Nya företagsmedlemmar antas av styrelsen.
Välkommen med din ansökan.
Bli medlem